Για όλους μας.......

  ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  Κ΄  ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ  ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ  ΛΕΥΚΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
                                                                                                                                Λεύκα Πατρών 16-12-2013

                                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
          (Περιληπτικό Απόσπασμα 56ου Πρακτικού Συνελεύσεων της 4ης  Δεκεμβρίου 2013)

-1.  Στις 21-10-2013  ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής Μαρκόπουλος Θεόδωρος, δήλωσε την παραίτησή του από την συγκεκριμένη επιτροπή λόγο μη απαρτίας. Ως εκ τούτου ορίσθηκαν νέες εκλογές για την ανάδειξη νέας επιτροπής.
      Υποψηφιότητα για την τριμελή επιτροπή, έθεσαν οι :  α) Ανδρουτσόπουλος Νικόλαος, β) Βόντας Σωτήριος και γ) Τσιλιγγάνος Απόστολος. Κατόπιν διαβουλεύσεων μεταξύ των τριών υποψηφίων και αφού έλαβαν υπ΄ όψιν το άρθρο  25 του Καταστατικού του Συλλόγου, συμφώνησαν όπως Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής  ορισθεί ο Ανδρουτσόπουλος Νικόλαος, Γραμματέας ο Τσιλιγγάνος Απόστολος και Μέλος ο Βόντας Σωτήριος. 
-2. Ο Μαρκόπουλος Θεόδωρος εντάχθηκε στο Δ.Σ. του Συλλόγου ως Μέλος (σύμφωνα με την ψηφοφορία της 24ης Μαρτίου 2013).
-3. Κατά την συνεδρίαση αποφασίσθηκαν τα εξής κι αυτά με γνώμονα ότι ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε για ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο αφορά 60 οικογένειες, αποσκοπεί στις 60 οικογένειες και βέβαια δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι, ως εκ τούτου η συλλογικότητα και ο ανθρωπισμός θα πρέπει να είναι ο αυτοσκοπός της μικρής μας κοινωνίας – για τους λόγους αυτούς ορίζονται Αρμόδιες Επιτροπές οι οποίες θα έχουν ως αντικείμενο :
-Α. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ :  Της οποίας ο ρόλος θα είναι η διαχείριση -  πόροι Συλλόγου και γενικά ότι έχει σχέση με οικονομικά θέματα. Στην επιτροπή αυτή δήλωσαν συμμετοχή οι : Γούλα Νικολίτσα,  και ο Ανδρουτσόπουλος Νικόλαος,
-Β. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ : Της οποίας ο ρόλος θα είναι όλο το φάσμα ενεργειών που αφορούν θέματα γραμματείας, που αφορούν συναντήσεις με φορείς, ενώ παράλληλα θα υπάρχει καταγραφή προβλημάτων, συγχρόνως θα λειτουργούν ως βοήθεια στην ομάδα φοιτητών. Στην επιτροπή αυτή δήλωσαν  συμμετοχή  οι : Κούλου Βασιλική και Τσιλιγγάνος Απόστολος,
-Γ.  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ : Της οποίας ο ρόλος θα είναι η αποτροπή παιδικής βίας, ναρκωτικά κ.λ.π.. Ο ρόλος δεν έχει να κάνει με αστυνομικές επεμβάσεις ή αυτοδικίες, επισημαίνουμε το πρόβλημα και απευθυνόμαστε σε ειδικούς. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια κατάλληλη ομάδα περιφρούρησης στον οικισμό. Στην επιτροπή αυτή  δήλωσαν  συμμετοχή οι :  Μαρκόπουλος Θεόδωρος, Βόντας Σωτήριος.
-Δ.  ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ : Της οποίας ο ρόλος θα αφορά ότι έχει σχέση με εκδηλώσεις, δημιουργία εκδηλώσεων, παράλληλα θα είναι υπεύθυνοι για τον στολισμό του οικισμού π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες κ.λ.π.. Στην επιτροπή αυτή αρχικά απαρτίζουν : Κούλου Βασιλική.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :  1. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων η λίστα των Επιτροπών είναι ανοιχτή και μπορεί να συμμετάσχει όποια και όποιος μπορεί να συνεισφέρει στην κοινωνία μας. Το χρονικό όριο συμμετοχής είναι η 31η  Δεκεμβρίου 2013. Οι  επιτροπές  θα έχουν  την  καθ΄ ολοκληρίαν  αρμοδιότητα  που θα αναλάβουν, θα  έχουν λόγο  και θέση επί των θεμάτων που τις αφορούν. Σκοπός είναι οι Επιτροπές αυτές να απαρτισθούν με περισσότερα  από (5)  μέλη ώστε να υπάρχει κανονικό συμβούλιο. Όραμα και σκέψη αν τα συμβούλια αυτά απαρτισθούν με άτομα να διατελούν χρέη Δ.Σ.. Μέσα από την ελευθερία της συλλογικότητας σε μια κοινωνία που δεν έχει αυτοσκοπούς παρά μόνο ως επίκεντρο τον «ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ», τον άνθρωπο που δεν είναι όμοιος με κανέναν αλλά και ο  οποίος κι αυτός έχει απέναντί του έναν άλλο άνθρωπο, καλούμαστε όλοι μας να βρούμε τις κοινές συνιστώσες ώστε να προοδεύσουμε - κι αν για εμάς  τους ενήλικες είναι δύσκολο, έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να τους δείξουμε πως ο ήλιος ανατέλλει για κάθε άλλο άνθρωπο.        
                     2. Οι Επιτροπές ως προς το αντικείμενό τους μπορούν να εμπλουτισθούν με θέματα και ενέργειες που θα έχουν ενδιαφέρον.
                         3.  Το μεγάλο στοίχημα για όλους μας είναι η πολύσυμμετοχικότητα (γιατί μόνο έτσι θα έχουμε και λόγο και πράξη όλοι κι αν αυτό δεν καρποφορήσει ειδικά σήμερα όπου οι κοινωνίες πρέπει να είναι ενωμένες, τότε θα έχουμε αποτύχει και σίγουρα για το παρόν Δ.Σ. δεν θα υπάρχει λόγος ύπαρξής του), περιμένουμε τη δήλωση συμμετοχής όλων των κατοίκων του οικισμού… 

                                     Ο  Πρόεδρος                                                                   Η  Γραμματέας
 

                           Δημήτριος Γεωργογιάννης                                            Κούλου  Βασιλική        

                                                           


 Αφορά όλους μας, σε όλους θα διανεμηθεί το παρόν, ήδη σε κάποιους δόθηκε και μικρόψυχα πρότειναν σε άλλους να το πετάξουν. Τουλάχιστον έπιασε τόπο, η ρίψη ήταν σε τζάκι.... 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΥΠΟΥΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....

Να γιατί κάθε ΄΄κουράς΄΄ γίνεται (ή θέλει) να γίνει αρχηγός