Ευχαριστήρια Επιστολή



Ευχαριστήρια επιστολή
Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από τη δημοσίευση της επιστολής μας (23-8-2014) που αφορούσε την επικινδυνότητα της οδού Λεύκας και σήμερα 5-9-2014 η Νέα Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε και καθαρίζει την βλάστηση που έχει καταλάβει το οδόστρωμα. Ως μέλος της μικρής αυτής κοινότητας ανθρώπων οφείλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες στον κ. Δήμαρχο Κωνσταντίνο Πελετίδη, ο οποίος άμεσα, ελάχιστο χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του, έδωσε λύση σε ένα από τα δεκάδες προβλήματά μας.
Επιπρόσθετα οφείλω να ευχαριστήσω όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και έντυπα, τα οποία εδώ και καιρό φιλοξενούν και αναδεικνύουν τα προβλήματα μας.
Τον επόμενο μήνα ο Σύλλογος μας θα παρουσιάσει ένα πλάνο δράσεων, από τις οποίες προσβλέπουμε μέσα από μια συλλογική προσπάθεια να ωφεληθεί τόσο η περιοχή μας όσο και η πόλη των Πατρών γενικότερα. Εύχομαι η σκέψη και προσπάθειά μας να αγκαλιαστεί απ’ όλη την Πόλη, από τους Φορείς της και βέβαια από τα Μ.Μ.Ε. για τη διάδοσή της ώστε να επιτευχθεί η όσον το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των συμπολιτών μας.
Άφησα για το τέλος το δελτίο τύπου βλαβών του δικτύου ύδρευσης του οικισμού μας: Χθες 4-9-2014 επισκευάσθηκε η 153η βλάβη ανάμεσα στους στοίχους 7Β και 8.

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Λεύκας Πατρών
Δημήτρης Γεωργογιάννης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΥΠΟΥΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....

Να γιατί κάθε ΄΄κουράς΄΄ γίνεται (ή θέλει) να γίνει αρχηγός