ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΤΡΟΠΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

          ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΚΑΙ  ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ 
           ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ  ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 
                              ΛΕΥΚΑΣ  ΠΑΤΡΩΝ
           ΣΤΙΧΟΣ 1Α, Τ.Κ. 263 33  ΤΗΛ. 2610-580148, 6946759476
                                                                              



               Λεύκα Πατρών  22-02-2016

                                                           ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

               Ο Σύλλογός μας, το ΚΕΝΤΡΟ  ΠΡΟΛΗΨΗΣ  Αχαΐας,  το ΔΘΥ ‘’ΓΕΦΥΡΑ’’ ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ, και το ΔΙΚΤΥΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ξεκινάμε έναν αγώνα  ενάντια στο αδιόρατο – ορατό πρόβλημα που αγγίζει οικογένειες και τελικά τείνει να γίνεται ο καταστροφέας της κοινωνίας: τα ναρκωτικά και οι ψυχοτρόπες ουσίες.   
Μάστιγες  στις οποίες γονείς, σχολείο, μαθητές και τοπικοί φορείς, πρέπει να ενωθούν και να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα «ότι η κοινωνία επαγρυπνά και ότι το εμπόριο των ναρκωτικών δεν μπορεί να γίνει ανεκτό».
Ο Σύλλογός μας καλεί την Γειτονιά μας, την Περιοχή μας, τις γύρω Περιοχές (Ιτιές, Παραλία, Ζαρουχλέικα, Οβρυά) αλλά και Φορείς της Πόλης μας, να ενωθούμε όλοι μαζί στην αλυσίδα της προσπάθειας και να σταθούμε απέναντι στον ύπουλο και θανατηφόρο εχθρό της νεολαίας.
Η προσπάθεια της κοινωνίας μας σε όλο αυτό το εγχείρημα, είναι να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη τον όρο, την σημασία της Πρόληψης, όπου ουσιαστικά είναι μια πρόταση ενός άλλου τρόπου ζωής, με ενδιαφέροντα, αξίες, στόχους, συλλογικότητα, μαχητικότητα και  αξιοπρέπεια.
Την Τετάρτη 24  Φεβρουαρίου και από ώρες 10:00 έως 13:00  στην Πλατεία της  Λεύκας  θα τοποθετηθεί  περίπτερο ενημέρωσης του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ. Είναι η αρχή μιας σειράς δράσεων, το πρόγραμμα των οποίων  θα ανακοινωθεί σύντομα από τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες.
Με τιμή και εκτίμηση για το Δ.Σ. του Συλλόγου μας,
                    Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         Δημήτριος  Γεωργογιάννης                                   Κούλου  Βασιλική
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΥΠΟΥΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....

Να γιατί κάθε ΄΄κουράς΄΄ γίνεται (ή θέλει) να γίνει αρχηγός